Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Botimi i librit “Gjyqtari në Demokraci” / 3 tetor 2016

NJOFTIM
 
 
Shkolla e Magjistraturës, ju bën me dije se ka botuar librin “Gjyqtari në Demokraci”, e AHARON BARAK – ish Kryetar i Gjykatës së Lartë të Izraelit.
 
Libri është botuar me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, SOROS, me një tirazh  prej 300 kopje dhe  do të jepet falas nga  Shkolla e Magjistraturës.
 
Promovim i këtij libri do të bëhet me datën 4.10.2016, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Gjyqtari në Demokraci”, që Shkolla e Magjistraturës zhvillon.
 
 
Drejtoria e Shkollës
 
 Njoftime

Mbylle