Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Botimi i librit “Gjyqtari në Demokraci” / 3 tetor 2016

NJOFTIM
 
 
Shkolla e Magjistraturës, ju bën me dije se ka botuar librin “Gjyqtari në Demokraci”, e AHARON BARAK – ish Kryetar i Gjykatës së Lartë të Izraelit.
 
Libri është botuar me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, SOROS, me një tirazh  prej 300 kopje dhe  do të jepet falas nga  Shkolla e Magjistraturës.
 
Promovim i këtij libri do të bëhet me datën 4.10.2016, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Gjyqtari në Demokraci”, që Shkolla e Magjistraturës zhvillon.
 
 
Drejtoria e Shkollës
 
 Njoftime

Mbylle