Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim mbi datën e zhvillimit të fazës së parë të konkursit të pranimit / 27 shtator 2016

                                                             NJOFTIM 
 
Njoftohen të gjithë kandidatët për magjistratë që janë rregjistruar në provimin e pranimit në Shkollën e Magjistraturës për vitin akademik 2016-2017, se faza e pare e provimit (me scan –tron) do të zhvillohet në datë 10.10.2016.
Vendi dhe ora e zhvillimit të provimit do të bëhet e ditur në një njoftim të dytë.
Suksese!Njoftime

Mbylle