Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Botimi i Librit: “Jurisprudencë Kushtetuese e Republikës Federale të Gjermanisë” / 4 maj 2016

NJOFTIM
 
Shkolla e Magjistraturës, ju bën me dije se ka botuar librin e autorit amerikan Donald P. Kommers, me titull: “Jurisprudencë Kushtetuese e Republikës Federale të Gjermanisë”, të përkthyer nga Petrit Plloçi, ish anëtar i Gjykatës Kushtetuese.
Libri është me një tirazh të kufizuar prej 300 kopje dhe mund të gjendet pranë Shkollës së Magjistraturës, ose në promovimin që do t’i bëhet në ditën e Drejtësisë, më datën 10 Maj 2016, ora 18.00, në ambientet e Hotel Tirana Internacional.
 Njoftime

Mbylle