Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Informacion mbi kriteret e pranimit në Shkollën e Magjistraturës nëpërmjet portalit www.e-albania.com / 26 prill 2016

                                                     INFORMACION

Tashmë Shkolla e Magjistraturës është pjesë e rrjetit të e-albania. Aplikimi për regjistrimin në konkursin e pranimit të Shkollës së Magjistraturës mund të bëhet prej këtij portali. Ky shërbim ju tregon hapat e aplikimit për regjistrim në konkursin e pranimit në Shkollën e Magjistraturës, si dhe ju lejon që të shkarkoni dokumentat e nevojshme për plotësimin e gjithë dokumentacionit përkatës.
 
Për njohjen dhe plotësimin e dokumentacionit për regjistrimin për pranim për provimin në Shkollën e Magjistraturës lutemi të klikoni në linkun: https://www.e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=9234Njoftime

Mbylle