Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Baza ndërkombëtare e të dhënave ligjore- beck online në Gjermani / 4 nentor 2016

                                                  INFORMACION
 
Me ndihmën e EURALIUS u bë e mundur hyrja në bazën ndërkombëtare të të dhënave ligjore – beck online në Gjermani, aktiviteti 1.7.5 i EURALIUS.
Kjo bazë të dhënash mund të aksesohet nëpërmjet – beck online në Gjermani dhe ofrohet për të drejtën Europiane, të drejtën Civile dhe të drejtën Penale. Baza e të dhënave ligjore është e disponueshme për aksesim në gjuhën gjermane nëpërmjet Ministrisë së Drejtësisë – Z. Ilir Bejko dhe nëpërmjet EURALIUS. Baza e të dhënave ligjore është në gjuhën Gjermane.Njoftime

Mbylle