Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Proçesi i ç’sekretimit të provimit të pranimit

Proçesi i ç’sekretimit të provimit të pranimit 
 
Sot më datë 1 Nëntor 2016, ora 9.30, në Shkollën e Magjistraturës u realizua procesi i ç’sekretimit të provimit të pranimit (hapja e zarfave dhe bashkimi i emrit me numrin e sekretimit dhe rezultatet), në përfundim të të cilit doli lista e renditjes së kandidatëve sipas numrave të sekretimit me rezultatet përkatëse.
 Njoftime

Mbylle