Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Zhvillimi i fazës së dytë të konkursit të pranimit 2016-2017

Zhvillimi i fazës së dytë të konkursit të pranimit 2016-2017

 
Sot më datë 24 Tetor 2016, pranë Akademisë së Sigurisë u zhvillua faza e dytë e provimit të pranimit të kandidatëve për magjistratë në Shkollën e Magjistraturës për vitin akademik 2016-2017. Procesi i testimit u monitorua nëpërmjet një proçedure transparente, me pjesëmarrjen e vezhguesve vendas dhe ndërkombëtarë. Në këtë fazë morën pjesë 106 konkurrentë.
 
 Njoftime

Mbylle