Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Edicioni i 11-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri

Edicioni i 11-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri.
 
Në kuadër të Edicionit të 11-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë dhe  Shkollën e Magjistraturës, në datën 27 shtator 2016, ora 11.00, prezantuan në sallën plenare të Kuvendit filmin dokumentar hollandez: "Një Histori Gjuetie" të regjisorëve Lise & Femke van Velzen. Filmi trajtonte një problematikë shoqërorë në Sudanin jugor, që lidhet me reformën në drejtësi dhe emigracionin.
Në këtë aktivitet morën pjesë: deputetë, pedagogë dhe kandidatë për magjistratë nga Shkolla e Magjistraturës, gjyqtarë, prokurorë dhe anëtar të stafit të Akademisë së Filmit dhe Multimedias “Marubi”.
 
 
 
 
 Njoftime

Mbylle