Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Vizita e Ambasadorit Britanik SH.T. Duncan Norman

8 Shtator 2016
 
Drejtori i Shkollës, Z. Sokol Sadushi, priti në një takim Ambasadorin e Britanisë së Madhe, shkëlqesinë e tij, Z. Duncan Norman.
Takimi u zhvillua në kuadër të takimeve të para që po zhvillon ambasadori britanik me institucionet shqiptare dhe u përqëndrua në marrëdhëniet e bashkëpunimit që Shkolla e Magjistraturës ka me Ambasadën Britanike si dhe me dy organizma që mbështetin Shkollën në zhvillimin e veprimtarisë së saj trajnuese për kandidatët për magjistratë por edhe për gjyqtarët dhe prokurorët në detyrë.
Nga të dy palët u shpreh dëshira për vazhdimin e bashkëpunimit në drejtime të ndryshme të kualifikimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve, ku organizmat britanikë japin një kontribut të konsiderueshëm me ekspertizë teknike dhe ekspertë profesionistë.
 
 
 Njoftime

Mbylle