Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Aktivitet Trajnues në Bashkëpunim me OSBE

13-14 Qershor 2016
 
Shkolla e Magjistraturës në bashkëpunim me OSBE, organizuan në Vlorë, në datat 13 dhe 14 qershor 2016, aktivitetin me temë: “Roli i alternativave të dënimit me burgim në luftën parandaluese dhe rehabilitimin e të dënuarve. Roli i shërbimit të provës në sistemin e drejtësisë penale. Raportet e shërbimit  të  provës në fazën e hetimeve paraprake, në procesin gjyqësor, gjatë ekzekutimit të dënimeve penale dhe pas lirimit nga burgu. Bashkëpunimi prokurori-shërbim prove, Gjykatë-shërbim prove etj.” Paneli përbëhej nga ekspertët z. Admir Belishta dhe znj. Marsida Xhaferllari, znj. Adelajda Gjuzi në rolin e lehtësuesit dhe u moderua nga z. Vangjel Kosta. Aktiviteti u përshëndet nga përfaqësuesi i OSBE, z. Pietro Sardaro, nga Drejtori i Shkollës së Magjistraturës, z. Sokol Sadushi dhe Drejtori i Shërbimit të Provës, z. Ilir Qafa.
 
 
 
 
 Njoftime

Mbylle