Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Redaksia e revistës dhe e botimeve

Redaksia e revistës:

1. Prof. Dr. Xhezair Zaganjori - Kryetar

2. Prof. Asoc. Dr. Sokol Sadushi - Anëtar

3. Prof. Asoc. Dr. Eralda Met'hasani - Anëtar

4. Prof. Dr. Mariana Semini - Anëtar

5. Prof. Dr. Arta Mandro - Anëtar

6. Prof. Dr. Aurela Anastasi - Anëtar

7. Prof. Dr. Skënder Kaçupi - Anëtar

8. Prof. Dr. Argita Malltezi - Anëtar

9. Dashamir Kore - AnëtarNjoftime

Mbylle