Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Aktivitet me Z.Marko Biliç, gjyqtari slloven në Gjykatën Evropiane të Drejtësisë në Luksemburg

                                                  28 Prill 2016
 
Në kuadër të bashkëpunimit me Gjykatën Evropiane të Drejtësisë, u organizua një aktivitet një ditor me Z.Marko Biliç, gjyqtari slloven në Gjykatën Evropiane të Drejtësisë në Luksemburg. Aktiveti ka të bëjë me zhvillimin e një leksioni disa orësh në lidhje me të drejtën evropiane dhe GJED si funksionimi, përbërja dhe veprimtaria e gjykatës. Njëkohësisht, Z.Biliç do të japë përvojën e tij si gjyqtar për kandidatët e rinj për gjyqtarë dhe prokurorë të shkollës.                                                         
 
 
 Njoftime

Mbylle