Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Vlerësim i përkohshëm i zhvillimeve të mundshme në formimin e sistemit gjyqësor dhe të prokurorisë në Shqipëri

Në datë 2 Shkurt 2016, në kuadër të bashkëpunimit të Shkollës së Magjistraturës me BE/KE për efikasitetin në drejtësi – SEJ (Projekt i përbashkët ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës) u zhvillua një takim mbi vlerësimin e përkohshëm të zhvillimeve të mundshme në formimin e sistemit gjyqësor dhe të prokurorisë në Shqipëri, analizimin e raportit etj. Në takim ishin të pranishëm Drejtori i Shkollës së Magjistraturës Z.Sokol Sadushi, Ekspertët ndërkombëtarë Z. Raffaele Sabato, Znj. Tea Jallashvili, Znj. Aida Bushati si dhe pedagogë të brendshëm të shkollës.
 
 
 Njoftime

Mbylle