Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Shkolla e Magjistratures organizoi trajnimin me teme: "E drejta administrative në kontekstin ndërkombëtar."

Ne datat 12 dhe 13 Janar 2016, Shkolla e Magjistratures organizoi trajnimin me teme: "E drejta administrative në kontekstin ndërkombëtar." Ekspertet ne kete aktivitet, z. Sokol Sadushi dhe z. Gent Ibrahimi trajtuan ceshtje te rendesishme lidhur me Drejtesine Administrative dhe Bashkimin Evropian, gjithashtu u analizua qasja e Drejtësise Administrative Shqiptare me kontekstin ndërkombëtar dhe zhvillimi i jurisprudencës së drejtësisë administrative në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut.
 
 Njoftime

Mbylle