Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

ALBANIAN EXCELLENCE -HISTORI SUKSESI 2015

Drejtori i Shkollës së Magjistraturës, z. Sokol Sadushi u nderua dje me titullin "Albanian Excellence- Histori Suksesi 2015" në mbrëmjen gala të organizuar në ambjentet e Hotel Sheraton Tirana, me motivacion: "Zoti Sokol Sadushi, nderohet me titullin ALBANIAN EXCELLENCE -HISTORI SUKSESI 2015, për profesionalizmin, përkushtimin dhe maturinë e treguar në zhvillimin dhe pasurimin e jurisprudencës dhe të çështjeve që lidhen me reformimin e drejtësisë shqiptare. Profesor i Asociuar, Doktor i Shkencave Juridike, anëtari më jetëgjatë i Gjykatës Kushtetuese, autor librash e studiues i afirmuar i të Drejtës Administrative, Drejtor i Shkollës së Magjistraturës, zoti Sokol Sadushi i angazhuar tashmë edhe si Ekspert i Nivelit të Lartë në procesin e Reformës në Drejtësi dhe bashkëdrejtues i komisionit për Reformën Kushtetuese, i përket atij grupimi intelektualësh që të japin shpresën për ndërtimin e një sistemi drejtësie të besueshëm, të pavarur, profesional, që gëzon besimin e publikut dhe që mundëson integrimin në familjen evropiane."
Titulli iu dorëzua z. Sadushi nga Profesor Luan Omari, personalitet në fushën e së drejtës në Shqipëri.
 
 
 
 
 Njoftime

Mbylle