Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Tryeza Konsultative për Reformën në Drejtësi

Në Shkollën e Magjistraturës së Republikës së Shqipërisë, Grupi i Ekspertëve të Nivelit të Lartë pranë Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë po zhvillon sot, më datë 7 Nëntor 2015, tryezën e konsultimit publik mbi Reformën në Drejtësi me pedagogët dhe kandidatët për magjistratë të Shkollës së Magjistraturës. Prezantimi i paketës mbi ndryshimet kushtetuese po bëhet nga ekspertët z. Sokol Sadushi, z. John Smibert dhe znj. Agnes Bernhard. Në këtë tryezë merr pjesë edhe Ambasadorja e Bashkimit Europian, znj. Romana Vlahutin. 
 
 
 
 Njoftime

Mbylle