Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë Gjyqtar dhe Prokuror 2013-2016

  • Prokurorë të emeruar në 2016

        Nr.          Emër Mbiemër                                          Vendi i emërimit

        1.              Esmeralda Ndoci                                         Shkodër

        2.              Vitjuna Mata                                                  Vlorë

        3.              Blerta Hamza                                               Shkodër

 

  • Gjyqtarë të emeruar në 2016

        Nr.          Emër Mbiemër                                          Vendi i emërimit

        1.           Oltiona Goxhaj                                Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

        2.         Semiramis Hoxholli                           Gjykata Administrative Tiranë

        3.         Besjana Garxenaj                             Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës

        4.         Fildeze Hafizi                                   Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër

        5.         Ersida Bajgora                                 Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnje

        6.        Ergys Gashi                                      Gjykata Administrive Durrës

        7.        Bevis Shehaj                                     Gjykata Administrative Vlorë

        8.        Artan Jahollari                               Gjykata e Rrethit Gjyqësor PogradecNjoftime

Mbylle