Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  3-4 Korrik 2017

                                      1.SESION TRAJNUES ME TEMË:
                      
  Ndryshimet ne Kodin e Procedures Penale (Gjykata/Prokurori Apeli Gjirokaster).
   
                                              3 Korrik 2017, Tiranë
   
   
  Periudha: 3 Korrik 2017
  Ekspertë: Artan Hoxha, Henrik Ligori, Dritan Reshka
  Partnere: OPDAT/SHM
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Gjirokaster
     
   
   
                                   2.SESION TRAJNUES ME TEMË:
                      
  Shkeljet e Pronësisë Intelektuale në Internet. Kazuse konkrete nga praktika shqiptare dhe ajo ndërkombëtare. 
   
                                              3-4 Korrik 2017, Tiranë
   
  Kursi: TA1
  Periudha: 3-4 Korrik 2017
  Ekspertë: Mariana Semini, Mariana Dedi
  Lehtesues: Engjëllushe Tahiri
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës
     Njoftime

  Mbylle