Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Adresa për kërkime shkencore dhe profesionale

 

I. Ebrary Academic International Colletion- http://www.ebrary.com

II.Oxford English Dictionary Online (OED)- http://www.oed.com

III.Oxford Reference Online (ORO)- http://www.oxfordreference.com

IV.Oxford Scholarship Online-http://www.oxfordscholarship.com/oso/public/

V.Britanica Online-http://www.britannica.com

VI.Academic Database Assessment Tool (http://adat.crl.edu/)

V.MUSE-http://muse.jhu.edu/Njoftime

Mbylle