Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

16-17 Maj 2017

                               SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
Ligji europian mbi konkurrencën dhe cështje praktike me qëllim zbatimin e këtyre standardeve në praktikën gjyqësore.
 
                                      16-17 Maj 2017,Tiranë
 
Kursi: BE3
Periudha:  16-17 Maj 2017
Ekspertë: Iva Zajmi, Daniela Mehmeti
Lehtësues: Fjoralba Caka
 
Orari i fillimit:  9:00
Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures

Njoftime

Mbylle