Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  29-30 Qershor 2017

                                      SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Krimi ekonomik. Hetimi dhe nxjerrja e pasurisë kriminale.
                                     
                                          29-30 Qershor 2017,Tiranë
   
   
  Periudha:  29-30 Qershor 2017
  Ekspertë:  Sander Simoni, Gentian Osmani
  Lehtesues: Enkeleda Millonai
   
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës  Njoftime

  Mbylle