Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  23 Qershor 2017

                                             SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Aftësitë e kontabilitetit për gjyqtarët dhe prokurorët në çështjet e falimentimit.
                                     
                                                    23 Qershor 2017,Tiranë
   
  Ekspertë: Eksperte te BERZH, Vilma Sharofi
  Lehtesues: Antoneta Sevdari
   
  Partnere: BERZH/KPMG
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës
   
                                           SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Ndryshimet ne Kodin e Procedures Penale (Gjykata/Prokurori Apeli Durres)
   
                                            23 Qershor 2017,Tiranë
   
   
  Periudha:  23 Qershor 2017
  Eksperte: Henrik Ligori, Artan Hoxha
  Partnere: OPDAT
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Durres
     Njoftime

  Mbylle