Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  20 Qershor 2017

                                        SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Aftësitë e kontabilitetit për gjyqtarët dhe prokurorët në çështjet e falimentimit.
   
                                       20 Qershor 2017, Tiranë
   
  Ekspertë: Eksperte te BERZH, Vilma Sharofi
  Lehtesues: Antoneta Sevdari
  Partnere: BERZH/KPMG
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures
                   Njoftime

  Mbylle