Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  15-16 Qershor 2017

                                 SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Akti i pavlefshëm dhe prova e paligjshme, raportet ndërmjet tyre. Papërdorshmëria dhe pavlefshmëria e provave. Jurisprudenca evropiane dhe amerikane.
   
                                   15-16 Qershor 2017, Tiranë
   
  Ekspertë: Henrik Ligori, Albana Boksi
  Lehtesues: Sotir Kllapi
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures  Njoftime

  Mbylle