Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  9 Qershor 2017

                                            SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Aftësitë e kontabilitetit për gjyqtarët dhe prokurorët në çështjet e falimentimit. (me kandidatët për magjistratë, viti i dytë)
   
                                               9 Qershor 2017, Tiranë
                         
  Periudha:  9 Qershor 2017
   
  Ekspertë: Eksperte te BERZH, Vilma Sharofi
  Lehtesues: Antoneta Sevdari
  Partnere: BERZH/KPMG
   
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistraturës  Njoftime

  Mbylle