Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  6-7 Qershor 2017

                                         SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Dita e parë: Zbatueshmëria e parimit kushtetues të së drejtës për të mos u gjykuar dy herë (ne bis in idem) në këndvështrimin e KEDNJ (neni 4 i Protokollit nr.7).
  Dita e dytë: Instituti juridik res iudicata, kuptimi material dhe procedural, dimensionet kushtetuese, konventore, dhe ligjore. Fenomeni i dejuridiksionalizimit, ankimet e jashtëzakonshme dhe denatyrimi juridik i tyre në ligjin procedural. Drejtësia efiçente kundrejt drejtësisë përfundimtare, dhe perspektiva e zhvillimit të legjislacionit procedural civil në këtë çështje.
   
                                               6-7 Qershor 2017, Tiranë
   
  Kursi: C5,  +K
  Periudha: 6-7 Qershor 2017
  Dita e pare: Eksperte: Arta Vorpsi / Sokol Berberi Lehtësuese: Noela Ruço
  Dita e dytë: Eksperte: Aurela Anastas / Elira Kokona Lehtësuese: Elsa Toska 
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures  Njoftime

  Mbylle