Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

29 Maj 2017

                                SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
 
Efikasiteti dhe cilësia e drejtësisë. Përsihatje mbi standardet, kontekstin social dhe rëndësinë e tyre në veprimtarinë e aktorëve të sistemit të drejtësisë.
 
                                        29 Maj 2017,Tiranë
 
Kursi: K13
Periudha:  29  Maj 2017
 
Ekspertë:Aida Bushati, Evis Alimehmeti, Genti Ibrahimi
Lehtësues:Brikena Lubonja
 
 
Orari i fillimit:  9:00
Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures

Njoftime

Mbylle