Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

24 Maj 2017

                            SESION TRAJNUES ME TEMË:
 
 
Roli i Avokatit të Shtetit në procesin gjyqësor, ndarja e kompetencave midis Avokaturës së Shtetit dhe institucioneve publike.
 
                                        24 Maj 2017,Tiranë
 
Kursi: TS1
Periudha:  24  Maj 2017
 
Ekspertë: Artan Hajdari
Lehtësues: Julian Haxhiu
Moderator: Abaz Deda
 
Orari i fillimit:  9:00
Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures
 

Njoftime

Mbylle