Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Botime 2011-2013

 

 

 

 

 
Titulli: Jurisprudencë dhe praktikë ndërkombëtare
Autori: Prof. Dr. Xhezair ZAGANJORI
Viti :Tiranë 2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Mbi disa çështje të së drejtës civile dhe procedura civile (Magjistrati II) Nr.2. 2011
Autori: Studentët e Shkollës së Magjistraturës
Viti : Tiranë, 2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Magjistrati III
Autori: Studentët e Shkollës së Magjistraturës
Viti: Tiranë, 2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Magjistrati IV -E drejta penale dhe procedura penale
Autori: Studentët e Shkollës së Magjistraturës
Viti: Tiranë, 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Magjistrati V
Authori: Studentët e Shkollës së Magjistraturës
Viti: Tiranë, 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Arsyetimi dhe Shkrimi ligjor
Autori: Shkolla e Magjistraturës, Sokol Berberi
Viti: Tiranë 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: E drejta e punës dhe sigurimeve. Lagjislacion-doktrinë dhe praktikë gjyqësore
Autori: Shkolla e Magjistraturës, Mirela Selita
Viti: Tiranë, 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Koncesionet në Shqipëri
Autori: Shkolla e Magjistraturës, Argita Malltezi
Viti: Tiranë, 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Regjistrimi i pasurive të paluajtshme
Autori: Shkolla e Magjistraturës, Fadil Kaloshi
Viti: Tiranë, 2013
 

Për të lexuar përmbajtjen e librit ju lutem mund të shkarkoni këtu...

 
 
 Njoftime

Mbylle