Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Botime 2008-2010

 

 

Titulli: 10 Breza Magjistratë
Autori: Shkolla e Magjistraturës
Viti : 2009
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Programi i Formimit Vazhdues të Shkollës së Magjistraturës Për Gjyqtarë dhe Prokurorë 2009-2012.
Autori: Shkolla e Magjistraturës
Viti: Tiranë, 2010
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Mbi disa ceshtje te se drejtes penale dhe procedurale penale
Autori: Studentet Shkolles se Magjistratures
Viti : Tiranë, 2010
 
Për të lexuar parathënien e librit ju lutem shkarkoni këtu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Koment mbi Procedurën Penale
Autori: Shkolla e Magjistraturës, Dhimitër Lara
Viti :Tiranë, 2010
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli : Çështje të së drejtës Administrative në vështrim Krahasues
Autori : Shkolla e Magjistraturës
Viti :Tiranë 2010Njoftime

Mbylle