Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Botime 2005-2007

 
 
 
 
 
 
Titulli: E drejta ndërkombëtare private
Autori: Prof. dr. Arta Mandro-Balili
             Ganet Walker
             Ardian Kalia
Viti : Tiranë, 2005
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Falimentimi në aspektin krahasues
Autori: Prof.Paul Torremans
             Florina Tegu
            Ardjana Shehi
Viti : Tiranë, 2005
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Pronësia Intelektuale
Autori: Prof. Paul Torremans
Prof.Dr.Mariana Tutulani
Mariana Dedi
Viti : Tiranë, 2005

 

 

 

 

 

Titulli: Administrim I Gjykatave

Autori: Pamela Ryder-LAHEY

Vangjel Kosta
Toni Gogu
Viti : Tiranë, 2005

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ttulli: Vështrim krahasues mbi procedurën civile
Autori : Alessandro Simoni
              Sokol Sadushi
              Sokol Çomo
 Viti : Tiranë, 2006
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titulli: Arbitrazhi dhe ndërmjetësimi
Autori: Paul Emmond
             Tefta Zaka
             Përparim Kalo
Viti: Tiranë, 2007Njoftime

Mbylle