Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  14 Korrik 2017

                                                 SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Pavaresia dhe paanesia e gjyqesorit – Drejtesia duhet jo vetem te behet por edhe te shihet (gjykatat nen juridiksionin e Gjykates se Apelit Korce)
   
                                                    14 Korrik 2017,Tiranë
   
  Periudha:  14 Korrik 2017
  Ekspertë: Xhezair Zaganjori, Admir Belishta, Arta Mandro, Agustela Nini
  Partnere: European Centre/ ShM
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Korçe  Njoftime

  Mbylle