Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  10-11 Korrik 2017

                         1. SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Ndryshimet ne Kodin e Procedures Penale (Gjykata/Prokurori Apeli Shkoder)
   
                                                    10 Korrik 2017,Tiranë
   
  Periudha:  10 Korrik 2017
  Ekspertë: Dritan Reshka, Henrik Ligori, Artan Hoxha
  Partnere: OPDAT/SHM
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkoder
   
   
                           2. SESION TRAJNUES ME TEMË:
   
  Metodat speciale të hetimit. Veprimet Simuluese; Punonjësi i policies i infiltruar; Trajtim teorik dhe zbatimi praktik; Kuadri i brendshëm dhe ai ndërkombëtar.
   
                                                    10-11 Korrik 2017,Tiranë
   
  Periudha:  10-11 Korrik 2017
  Ekspertë: Besnik Muçi, Genti Osmani
  Lehtesues: Arben Smaçi
   
  Orari i fillimit:  9:00
  Vendi i trajnimit: Shkolla e Magjistratures  Njoftime

  Mbylle