Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Lista me adresa që lidhen me Krimin Kibernetik

Faqja e Internetit e Komunitetit Octopus iu jep mundësinë të lidheni në kohë reale me shumë ekspertë dhe të ndani përvojën dhe informacionin për tematika të ndryshme: politikat për Krimin Kibernetik, Njësitë Hetimore të Krimit Kibernetik, Abuzimi me të Miturit në Internet, Bashkëpunimi Ndërkombëtar në fushën e Krimit Kibernetik dhe të tjera.=> Komunitetit Octopus i Krimit Kibernetik Njoftime

Mbylle