Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  Vendime GjEDNj/GjED

  U mundësua nga mbështetja e UN Women në vitin akademik 2012. Projekti mbi forcimin e kapaciteteve të sistemit të drejtësisë për barazinë gjinore dhe zbatimin e CEDAW. Financuar nga qeveria e Spanjës përmes Agjencisë Spanjolle të Bashkëpunimit Ndërkombëtar për Zhvillim. 
   
   
   
  UN Women është organizata e OKB-së përkushtuar barazisë gjinore dhe fuqizimit të grave. (www.unwomen.org)
     Njoftime

  Mbylle