Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Përshëndetje!

Mirë se vini në faqen e Shkollës së Magjistraturës!
                                  
Shpresojmë që me “trokitjen tuaj” në “portën tonë” të gjeni gjithë informacionin që ju nevojitet.
 
Shkolla e Magjistraturës është një institucion publik, i pavarur, që realizon veprimtarinë e saj në fushën e trajnimit fillestar dhe vazhdues të gjyqtarëve dhe prokurorëve, si dhe të profesioneve të tjera ligjore. Në faqet në vijim, ju do të mund të mësoni më shumë për:
- Trajnimin Fillestar, programet e kurikulat, seleksionimin dhe vlerësimin e kandidatëve, stafin akademik; 
- Trajnimin Vazhdues, Programin dhe Kalendarin e Trajnimit trevjeçar;
- botimet e literaturave dhe teksteve juridike;
- organizimin e brendshëm institucional dhe strukturat vendimmarrëse e drejtuese, akademike dhe administrative të Shkollës.
 
Udhëtim të mbarë!   Njoftime

Mbylle