Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2005-2008

  • Gjyqtarë të emëruar në Tetor 2008
 
Nr. Emër         Mbiemër      Vendi i emërimit
 
1. Rezarta        Mataj           Kavajë
 
2. Sonjela        Voskopi      Korçë
 
3. Esmeralda Çeka            Lushnjë
 
4. Enerjeta      Deraj           Kavajë
 
5. Alma            Hoxha         Krujë
 
6. Vojsava       Osmanaj    Korçë
 
7. Matilda       Shalla           Fier
 
8. Irida            Kacerja        Shodër
 
9. Gentian      Hamiti          Fier
 
10. Ervin        Trashi           Gjirokastër
 
  • Prokurorë të emëruar në Tetor 2008
 
Nr. Emër      Mbiemër      Vendi i emërimit
 
1. Mirela        Çano             Lezhë
 
2. Erida         Lamka          Elbasan
 
3. Ida             Ahmetlli        Laç
 
4. Klodian     Braho           Berat
 
5. Dorina       Sadikllari     Pogradec
 
6. Anisa         Qilimi           Kruje
 
7. Dhorina    Theodhori   Korçë
 
8. Flora         Çela             Vlorë
 
9. Natasha   Shallapi      Gjirokastër
 
10. Asllan     Bajramaj    Gjirokastër
 
11. Saimir    Bahiti           VlorëNjoftime

Mbylle