Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 2001-2004

  • Gjyqtare te emeruar ne Tetor 2004
 
Nr. Emer      Mbiemer          Vendi i emerimit
 
1. Alma         BEJTE              Kavaje
 
2. Aferdita     LIKA                 Korçe
 
3. Ken           DHIMA             Shkoder
 
4. Bernina     KONDI            Berat
 
5. Desart       AVDULAJ       Gjirokaster
 
6. Taulant      BANUSHI       Fier
 
7. Andri         YMERI             Shkoder
 
8. Skerdilajd KONOMI         Fier
 
9. Admir        BELISHTA      Korçe
 
10. Tereza     LAMI              Elbasan
 
11. Daniela    SHIRKA        Elbasan
 
12. Aleks       NIKOLLI         Shkoder
 
13. Enkeleda HOXHAJ       Kruje
 
  • Prokurore te emeruar ne Tetor 2004
 
Nr. Emer      Mbiemer        Vendi i emerimit
 
1. Ajola         YMERI            Shkodër
 
2. Valentin    PREÇI           Tiranë
 
3. Edmond   KALOSHI       Lezhë
 
4. Alfred       SALIAJ            Gjirokastër
 
5. Julian       ZONJA            Fier
 
6. Dritan       RESHKA        Tiranë
 
7. Ervin         KARANXHA  Tiranë
 
8. Gjergji     TAKO               Lushnje
 
9. Ndriçim    TROPLINI      Fier 
                            
10. Gentian  OSMANI        Durrës
 
11. Daniela  KONICA        Kavajë
 
12. Elsa        KARECI         KavajëNjoftime

Mbylle