Logo
Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Formimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Kandidatë për magjistratë “Gjyqtarë” dhe “Prokurorë” 1998-2001

  • Gjyqtarë të emëruar në Tetor 2001

Nr. Emer
Mbiemer
Vendi i emerimit
1. Artur
KALAJA
Elbasan
2. Albana
BOKSI
Elbasan
3. Ervin
METALLA
Elbasan
4. Tereza
ZEFI
Fier
5. Amarildo
LAÇI
Fier
6. Gurali
BRAHIMLLARI
Fier
7. Iliriana
OLLDASHI
Fier
8. Dritan
CAKA
Lushnje
9. Alma
ARAPI
Vlore
10. Klodiana
GJYZARI I
Vlore
11. Rilinda
BAJRAMI
Librazhd
12. Qemal
ZAIMI
Librazhd
13. Arta
LLAZARI
Pogradec
14. Edlira
BULAJ
Pogradec
15. Saida
DOLLANI
Korçe
16. Valbona
VATA
Korçe
17. Blerona
HASA
Korçe
18. Klodian
KURUSHI
Sarande
19. Rasim
DODA
Sarande

 

  • Prokurore te emeruar ne Tetor 2001
 
Nr. Emer  Mbiemer  Vendi i emerimit
1.  Ardian  BAHO       KrujeNjoftime

Mbylle