Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Statistika të kandidatëve për magjistratë në vite

Shkolla e Magjistraturës filloi nga puna si institucion i ri në Tetor 1997 dhe numri i kandidatëve që kanë konkurruar për t’u bërë pjesë e shkollimit dhe e gjeneratave të saj ka qenë i konsiderushëm.

Numri i kandidatëve varet cdo vit nga vendet vakant që shpall Këshilli i Lartë i Drejtësisë dhe Prokuroria e Përgjithshme, para se të zhvillohet provimi i pranimit.

    

   

 

 

 

 

     

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  Njoftime

Mbylle