Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

  Regjistrim për të marr pjesë në trajnime

  Vini re : Këtu mund të aplikojnë vetèm gjyqtarët dhe prokurorët në rrethe dhe apel sipas ligjit të Shkollës së Magjistraturës. Tematikat e seminareve për vitet 2015-2018, së bashku me kodet mund ti shikoni këtu...

   

  Mbiemri*
  Emri*
  E-mail*
  Telefoni
  Emri i Gjykatë
  s/Prokurorise
  Viti i trainimit *
  Kodi i seminarit*
  Tema e seminarit*
  Sugjeroni teme te re*



  Njoftime

  Mbylle