Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

27 qershor 2018 / Njoftim për aplikim në programin e ri të trajnimit Matra në lidhje me temën e Dënimeve Alternative

Komiteti i Helsinkit i Hollandes pranon aplikime per programin e ri te trajnimit Matra ne lidhje me temen e Denimeve Alternative. Trajnimi do te zhvillohet ne Hage ne periudhen 4-11 Tetor 2018. Afati i fundit per aplikim eshte e Diele 5 Gusht 2018, deri ne oren 12:00. 
 
Trajnimi synohet te ofrohet per persona qe mbajne funksione ne burgje dhe sherbimin e proves ne nivel ekzekutiv dhe per persona ne sistemin e drejtesise penale me pergjegjesi ne ekzekutimin e denimeve penale (p.sh. gjyqtare, prokurore). Per me shume informacion, do te gjeni broshuren ketu. Linku per formularin e aplikimin online mund te gjendet ne adresen: http://www.nhc.nl/matrarolt
 Njoftime

Mbylle