Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Vizitë pune e delegacionit nga Akademia e Drejtësisë së Turqisë dhe Konkursi Ndërkombetar THEMIS 23-27 Prill 2018

  • Vizitë pune e delegacionit nga Akademia e Drejtësisë së Turqisë 23-27 Prill 2018

Në kuadër të bashkëpunimit me Akademinë e Drejtësisë së Turqisë, po zhvillohet vizita e punës e një delegacioni përfaqësues i akademisë dhe institucioneve të drejtësisë së Turqisë, i përbërë nga përfaqësues të Akademisë dhe Ministrisë së Drejtësisë të Turqisë.

Gjatë qëndrimit të tyre delegacioni zhvilloi takime me drejtuesit e institucioneve kryesore të drejtësisë në Shqipëri, si në Gjykatën e Lartë, Gjykatën Kushtetuese, Prokurorinë e Përgjithshme, Këshillin e Lartë të Drejtësisë si dhe në Shkollën e Magjistraturës.
 
Vizita mbyllet me një prezantim të kulturës dhe traditave të Shqipërisë nëpërmjet vizitave në vende kulturore me interes njohës.

 

 

 

  • Konkursi Ndërkombëtar THEMIS, Barcelonë 24-27 Prill 2018
Në kuadër të bashkëpunimit me Rrjetin Evropian të Trajnimit Gjyqësor, Shkolla e Magjistraturës merr pjesë në Konkursin Ndërkombëtar THEMIS, me një skuadër studentësh e shoqëruar me një pedagog të brendshëm të Shkollës.
 
Konkursi ka synimin të promovojë një forum diskutimi për të drejtën evropiane dhe ndërkombëtare, të promovojë shkëmbimin e përvojave ndërmjet shkollave të trajnimit gjyqësor në Evropë, si dhe të inkurajojë zhvillimin e të menduarit kritik dhe të aftësive të komunikimit.
Skuadra e Shkollës së Magjistraturës përbëhet nga Z. Olti Skrame, Zj. Iva Çorri, dhe Z. Florian Boriçi, kandidatë për magjistratë në vitin e tretë dhe të dytë të Shkollës, dhe merr pjesë në forumin me tematikë: Bashkëpunimi Ndërkombëtar në Çështjet Penale.
 
Në mbyllje të kësaj pjese të Konkursit, skuadra e Shkollës së Magjistraturës vlerësohet me Çmimin Special të Jurisë.

 

 

 Njoftime

Mbylle