Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim mbi konkursin e pranimit për vitin akademik 2018-2019. / 8 shkurt 2018

NJOFTIM
 
Njoftohen të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në provimin e pranimit për kandidatë për magjistratë për vitin e ri akademik 2018-2019, se procedura për organizimin e tij është e ndërvarur nga shpallja e vendeve vakante nga dy organet e reja, Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë, që ende nuk janë krijuar, ose nga ndryshimet e mundshme ligjore për shtyrjen e kohës së zhvillimit të këtij provimi.Njoftime

Mbylle