Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Vizite Studimore e Kandidateve per Magjistrate ne GJEDNJ - Strasburg 4-7 Dhjetor 2017

  • Vizite Studimore e Kandidateve per Magjistrate ne GJEDNJ
                                   Strasburg 4-7 Dhjetor 2017
 
Ne kuader te bashkepunimit me Keshillin e Evropes dhe Fondacionin Hanns Seidel, Shkolla e Magjistratures organizon nje vizite studimore per kandidatet per magjistrate te vitit te dyte ne Gjykaten Evropiane te te Drejtave te Njeriut dhe institucione te ndryshme te BE-se gjate datave 4-7 Dhjetor 2017.
 
Gjate vizites dhe takimeve qe do te zhvillohen ne kuader te saj, do te vizitohen Gjykata Evropiane e te Drejtave te Njeriut, ku do te zhvillohen edhe takime te ndryshme me gjyqtare te gjykates, keshilltaret juridik te tyre, por do te merret pjese edhe ne seancen e Dhomes se Madhe per ceshtjen Molla vs Greqi. Njekohesisht delegacioni nga Shkolla do te vizitoje Parlamentin Evropian dhe Keshillin e Evropes ku do te njihet me funksionimin, organizimin dhe perberjen e secilit institucion. 
 
Delegacioni drejtohet nga Kryetari i Gjykates se Larte dhe Kryetari i Keshillit Drejtues te Shkolles, Z. Xhezair Zaganjori, nga pedagoget, Znj. Mariana Semini, Z. Artan Hajdari, Znj. Ela Qokaj, Kancelare e Shkolles, dhe nga kandidatet per magjistrate te vitit te dyte.   
                   
 
 Njoftime

Mbylle