Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Aktivitet Rajonal në Shkodër 21-22 Nëntor 2017

Gjatë datave 21 dhe 22 nëntor zhvillohen dy aktivitete një ditore në qytetin e Shkodrës në lidhje me rolin progresiv të administratës gjyqësore në sfidat e zbatimit të reformës në drejtësi: etika dhe komunikimi në seancat gjyqësore dhe sjellja me palët. Aktiviteti zhvillohet në bashëkpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Qendrën Evropiane dhe Fondacionin Konrad Adenauer.

 Njoftime

Mbylle