Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Takim me Delegacionin nga Keshilli i Larte i Gjyqtareve dhe i Prokuroreve te Turqise

Ne kuader te bashkepunimit me Keshillin e Larte te Drejtesise, u zhvillua sot nje takim i Drejtorit te Shkolles, me nje delegacion nga Keshilli i Larte i Gjyqtareve dhe i Prokuroreve te Turqise.
 
Gjate takimit delegacioni turk u informua per zhvillimet dhe organizimin e Shkolles se Magjistratures, si dhe u ofrua informacion ne lidhje me sistemin e drejtesise se Turqise dhe kualifikimin profesional te gjyqtareve dhe prokuroreve ne Turqi.
 
Ne mbyllje te takimit u ra dakord per shqyrtimin e mundesive te bashkepunimit ndermjet dy institucioneve.
 
 Njoftime

Mbylle