Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Njoftim per proçesin e votimit dhe perzgjedhjes se anetarit te KLP. / 27 korrik 2017

Sot me date 27.07.2017 u mblodh Keshilli Pedagogjik i Shkolles se Magjistratures me rend dite: 
Votimi per perzgjedhjen e kandidatit per anetar te Keshillit te Larte te Prokurorise nga trupa e pedagogeve te Shkolles se Magjistratures. 
Procesi i votimit do te zhvillohet per kandidaturen e Z. Gent Ibrahimi.
 
Pas krijimit te komisionit te votimit dhe votimit nga ana e anetareve te Keshillit Pedagogjik, 
Komisioni i Votimit mori vendimin " Per perzgjedhjen e Z. Gent Ibrahimi si kandidat per anetar te Keshillit te Larte te Prokurorise.
 
 Njoftime

Mbylle