Logo
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

Formimi Fillestar

Banner
Trajnimi fillestar i kandidatëve për magjistratë përfshin një periudhë tre vjecare që përbëhet nga:...

Formimi i Vazhduar

Banner
Në kuadër të përmbushjes së misionit të saj Shkolla e Magjistraturës ofron formimin e ...

Aktiviteti i fundit

Banner
Aktiviteti i fundit i Shkollës së Magjistraturës ...

Programi i provimit të pranimit përmban lëndët:

Programi i përgjigjet të dyja fazave të provimit
 
1. Testi i Inteligjencës
2. Gjuha shqipe
3. Psikologji dhe komunikim
4. Legjislacioni i BE-së
5. Marrëdhënie Ndërkombëtare
6. E Drejtë e krahasuar (Parimet e përgjithshme)
7. Histori
8. Etika Profesionale
9. E Drejta Kushtetuese
10. E Drejta Civile; E Drejta Tregtare dhe e Kompanive 
11. Procedura Civile 
12. E Drejta Penale 
13. Procedura Penale 
14. E Drejta Administrative 
15. E Drejta Familjare
16. E Drejta e Punës 

Ju lutem shkarkoni programin e provimit të pranimit këtu...Njoftime

Mbylle